Merries

Merries

Iona

Is geboren in 1996. Haar afstamming is helaas onbekend. Iona is een type Grai merrie van 146 cm met een 1e premie Ster predicaat. In 2009 was ze Ned. Kampioen type Grai en heeft toen als eerste Tinker in 2009 het Model predicaat behaald. Iona is in het verleden uitgebracht in de Z dressuur, zij was daarmee ook de 1e Tinker in Nederland in de Z dressuur.

Iona's Ayla

Iona’s Ayla is geboren in 2012. Haar afstamming is Iona x Billy Blue van de Tukker. Iona’s Ayla is een type grai merrie van 146 cm met een 1e premie Ster predicaat. In 2015 was ze Ned. Kampioen en in 2017 heeft ze het Model predicaat behaald. Ayla is uitgebracht in de Z dressuur.

Ailynn van 't Veluws Erf

Ailynn is geboren in 2017. Haar afstamming is Eire van ’t Veluws Erf x Iona’s Nolan. Ailynn is een type grai merrie van 148 cm met een 1e premie Ster predicaat. In 2020 was ze Ned. Kampioen. Ook zij zal binnenkort worden aangeboden voor het Model predicaat. Zij is zadelmak en wordt nu doorgereden. Zij heeft op 28 april 2022 een merrie veulen gekregen genaamd Livv van ’t Veluws Erf, vader is Finnegan of Finlay Stables.

Miss Leyla van 't Veluws Erf

Miss Leyla is geboren in 2023. Haar afstamming is Iona’s Ayla x Sir Camfri (v. Sir Camelot). Leyla is het eerste veulen van Iona’s Ayla en kan net als het moeder erg goed bewegen. Wij zijn benieuwd hoe Leyla zich in de toekomst verder gaat ontwikkelen.